Često postavljana pitanja

Zdravo i dobrodošli na naš sajt firme “TC Mag doo” za online prodaju nameštaja na teritoriji Srbije. Ovde možete naći odgovore na često postavljana pitanja u vezi naručivanja, dostave, plaćanja i ostalo. U cilju zadovoljstva naših kupaca, sajt “www.tehnocentar-mag.co.rs” svakodnevno unapredjuje svoje poslovanje i ponudu. Nadamo se da ćete naći odgovor na pitanje koje imate.

Koliko košta isporuka?
Za porudžbine na teritoriji grada Beograda isporuka se vrši kuriskom službom Bex, po njihovim zvaničnim cenama. (Cenovnik). Kada se radi o većim porudžbinama, prevoz se vrši našim vozilom i u tom slučaju je besplatan.. Porudžbine van grada Beograda (na teritoriji cele Srbije), se šalju kurirskom službom (Bex ili City express), po njihovim zvaničnim cenama. Postoji i mogućnost isporuke našim vozilima van grada Beograda, a cena zavisi od cene poručene robe i Vaše lokacije. Uvek nam se možete javiti radi konsultacija i dogovora – 011 3176 400

Kada mogu da očekujem isporuku?
Ukoliko ste iz Beograda isporuku možete očekivati u roku od 24 časa. U suprotnom isporuka može trajati 3 dana nakon porudžbine, u zavisnosti od stanja zaliha u našem magacinu. U većini slučajeva, isporuka se vrši narednog dana. Nakon narudžbine naša prodaja će vas kontaktirati i dogovoriti uslove isporuke.

Da li mogu da otkažem porudžbinu?
Porudžbinu možete otkazati isključivo u toku dana kada je porudžbina napravljena.

Da li postoji mogućnost isporuke van granica Srbije?
Trenutno ne postoji mogućnost slanja pošiljki van granica Srbije.

Šta da radim ukoliko dobijem oštećen paket?
Radi izbegavanja potencijalnih problema, najbolje je da primljenu porudžbinu odmah proverite u prisustvu našeg vozača ili kurira. Ukoliko postiji bilo kakvo oštećenje ili ste nezadovoljni dobijenim proizvodom, niste dužni da platite taj proizvod ili celu pošiljku. Naknadne prijave oštećenja pošiljke
neće biti uvažene.

Uneo sam pogrešan podatak o sebi. Kako mogu da ispravim grešku?
Kada se ulogujete na naš sajt u delu “Moj nalog”, možete menjati svoje podatke. Takođe, ovde možete proveriti i prethodne porudžbine.

Korpa