O nama

TehnoCentar-Mag se bavi uvozom robe široke potrošnje kojom možete da ulepšate svoj poslovni i stambeni prostor


Firma je osnovana 1991. godine, ima preko 20 zaposlenih i prostire se na 1300 kvadratnih metara savremeno opremljenog izložbeno prodajnog prostora. Saradnja sa našim klijentima bazira se na veleprodaji i maloprodaji. TehnoCentar-Mag uvozi ekskluzivnu i modernu robu iz Kine, Indije, Italije, Grčke i Velike Britanije kojom možete da ukrasite prostorije u kojima boravite.

U stalnoj ponudi nalaze se baštenski nameštaj, nameštaj od ratana i akacije, dekorativni porcelan i zidni satovi, fontane,stilski nameštaj, country corner i nameštaj od kovanog gvožđa, servisi za ručavanje, ukrasno veštačko cveće, kineski dekorativni porcelan (lampe, vaze, ćupovi), kineski nameštaj, tifani lampe, porcelanski servisi za ručavanje (šoljice za kafu, tacne i tanjiri), galerijska roba (ramovi, kutije, svećnjaci, igračke). Sve proizvode možete da pogledate i kupite u maloprodajnom objektu firme TehnoCentar-Mag.

Certificate-Icon
30 godina iskustva
Truck
Fleksibilna isporuka
Setup
Montaža je naša briga
Zahvaljujući firmi TehnoCentar-Mag više od 300 preduzeća, hotela, restorana, prodavnica, televizijskih i radio studija, može da se pohvali da radi u ambijentu koji odmara, opušta i život čini lepšim. Uživajte u raskoši naše robe, a ujedno se uverite i u njenu praktičnu stranu.
Home Sofa Set

Naša lokacija

Naše reference

Emotion Production
Png Clipart Hyatt Logo Hotel Resort Beach Hotel Blue Beach
Studiob
Pink1
20180816194710Happy Tv Logo
Logo P
Logo Parovi
1200Px Hotel Moskva.svg
Korpa